Patronul FC Botoșani vorbește despre ieșirea din fotbal: „Atât am pierdut. Sunt bani pulverizați, arși!”

FC Botoșani a început excelent anul, victorie pe teren propriu cu CFR Cluj, 1-0. Dar trupa antrenată acum de Bogdan Andone e în continuare pe ultimul loc, iar misiunea de a rămâne pe prima scenă va fi dificilă.

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Am pierdut 14 milioane de euro în fotbal”

În direct la GSP Live, Iftime a dezvăluit că are o gaură de aproximativ 14 milioane de euro, bani pe care i-a pompat în club în ultimele două decenii.

„Înțelegeți-mă, sunt în deficit cu aproape 14 milioane de euro. E simplu, e matematică, sunt calcule. La Liga 1 cel puțin, am avut măcar un buget de 4 milioane în fiecare an.

Niciun club nu trăiește din banii care vin din drepturile TV. Luați toate cluburile din România și găsiți-mi unul care să fie pe plus. Dacă stau să mă gândesc, cred că am pierdut mai mulți bani decât domnul Becali”, a declarat Valeriu Iftime, care nu mai are speranțe că își poate recupera investiția: „Ăștia sunt bani pulverizați, arși! Dar măcar am produs spectacol sportiv”. 

Întrebat care va fi viitorul lui FC Botoșani în cazul unei retrogradări în Liga 2, Iftime a replicat: „Nu știu ce s-ar întâmpla cu echipa dacă retrogradăm. Eu nu o să mai fiu acolo, cred. N-aș vrea să vorbesc despre Liga 2, că nu mă regăsesc acolo. Dacă mă întrebați acum, n-aș mai fi dispus în niciun caz să mă duc în Liga 2 să fac fotbal!”, potrivit gsp.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *