Meteorologii au anunțat, astăzi, cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo!

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 22 ianuarie – 4 februarie, Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, pornind de la medii în jurul a 1 grad în prima zi a intervalului, maximele vor crește treptat până spre 7…8 grade în ziua 25 ianuarie, apoi vor scădea spre medii în jurul a 3 grade, valoare ce va fi de interes pentru intervalul 26-30 ianuarie.

După ziua de 30 ianuarie, vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară ce se va concretiza prin înregistrarea unor valori maxime medii de 7…8 grade, la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză. Minimele vor crește de la medii în jurul a -6 grade în primele două nopți ale intervalului, până spre 0 grade în 26 ianuarie.

Ulterior nopții de 26 ianuarie, intervalul 27-30 ianuarie va fi caracterizat de alternanțe termice, minimele urmând a se încadra între -3 și -1 grad. După data de 30 ianuarie minimele vor crește treptat, urmând ca până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză să se atingă 0 grade, în medie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 25-28 ianuarie

Tragedie la Botoșani! Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat într-un parc dintr-o localitate din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *