Botoşăneni cu fracturi din cauza gheţii. Peste 260 au ajuns la spital

Peste 260 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati Botoşani, după ce au suferit diverse fracturi din cauza gheții.  Potrivit reprezentanților unității spitalicești, de la începutul lunii ianuarie și până în prezent au fost 266 de pacienți cu fracturi sau luxații și care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Este vorba de 186 de adulți, din care peste 40 au suferit entorse, 15 au fost cu luxații și 13 cu fracturi, dar și 80 de copii care au ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe a Secției Pediatrie, din care peste 20 cu entorse și mai mulți cu fracturi și luxații.

Au fost persoane cu entorse, luxații și fracturi din cauza gheții. Unii au fost internați, iar în cazul altora s-a asigurat prim ajutor”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Pe Secția de Ortopedie a spitalului sunt la această dată internate peste 30 de persoane. Medicii avertizează, în special pe vârstnici, să meargă cu atenție și să evite zonele acoperite cu polei sau gheață.

Ea este tânăra moartă în accidentul cumplit de la Botoșani! Andra avea doar 25 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *