Vești bune despre Mălina, tânăra din Botoșani care a suferit o operație de transplant. „Trebuie să accepte organul transplantat și să aibă energia de a lupta pentru viață”

O tânără de 29 de ani, din județul Botoșani, care a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai frumoasă șoferiță de camion din România, este spital după ce a suferit o operație de transplant. Mălina Dragomir trece prin clipe dificile. Ea se află internată la Spitalul Fundeni din București, unde a primit ficatul de la o persoană aflată în moarte cerebrală.

„Ieri de dimineata Malina a intrat in operatie. Printr-o minune peste noapte o familie indurerata a decis donarea intregului ficat al unei persoane dragi aflate in moarte cerebrala dandu-i astfel o sansa Malinei. Dupa aproape 8 ore operatia s-a finalizat si acum urmeaza alte ore critice in care organismul Malinei trebuie sa accepte organul transplantat si sa aibe energia de a lupta pentru viata. Ne gandim cu totii la ea si la cei care sunt acum langa ea si se roaga pentru ea”, au transmis apropiații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *