Bărbat prins într-un hotel din Botoșani după ce a atacat și tâlhărit o studentă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, a fost prins la Botoșani, într-un hotel, după ce a atacat și tâlhărit o studentă la Suceava. El a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Incidentul a avut loc la Suceava. O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna suceveană Valea Moldovei, stătea cu chirie într-o locuință din zona centrală a Sucevei. Ea a fost tâlhărită de bărbatul de 35 de ani, care i-a luat poșeta din mână și a împins-o.

„În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală complexe, efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava pe raza mun. Suceava și Botoșani, în dimineața zilei de 18.01.2024, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat într-o unitate hotelieră de pe raza județului Botoșani. Acesta a fost condus la sediul Poliției Mun. Suceava unde în urma audierii, a recunoscut comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, bărbatul de 35 ani a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, ulterior, instanța cometentă dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava”, precizează polițiștii suceveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *