O tânără a murit după ce a suferit patru operații estetice într-o singură zi

O femeie din Brăila a murit la doar 35 de ani după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, la o clinică din Turcia, iar soțul ei se chinuie de un an de zilesă-și găsească dreptatea, scrie Gândul.

Cele patru operații au costat 8.000 de euro, iar bărbatul dă vina pe medicii turci pentru moartea soției sale, care a murit la hotel, în brațele soțului său. De durere, fiica celor doi a vrut să se sinucidă, mai ales că și-a văzut și tatăl arestat de polițiști, care îl acuzau de omor.

Tragedia a avut loc în februarie 2023, când cei doi soți din Brăila au mers la o clinică privată din Turcia, pentru a-și face mai multe intervenții estetice, la prețuri rezonabile.

Au plătit 8.000 de euro pentru liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie, cei de la clinică i-au făcut doar analizele de sânge și i-au transmis că va fi operată a doua zi.

Bărbatul spune că medicul i-a informat că intervenția ar urma să dureze 4-5 ore, dar când s-a întors la clinică după acest interval soția sa era încă în operație, care s-a întins apoi până la 9 ore.

A doua zi, tânăra se simțea vizibil rău, dar medicii i-au spus soțului să o ia acasă. Bărbatul a ascultat de doctori și a dus-o la hotel, deși era proaspăt operată. I s-a făcut rău și a căzut chiar în timp ce ieșea din spital, dar tot a fost externată. ”Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii!»”, a mai povestit soțul tinerei.

Nu a mai apucat să ajungă în cameră, pentru că la intrarea în hotel a pierit. ”Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a povestit bărbatul despre clipa în care soția lui și-a dat ultima suflare, în brațele lui.

Coșmarul nu s-a terminat însă aici. Chiar în timp ce-și jelea soția moartă, bărbatul s-a trezit încătușat de polițiștii veniți la fața locului.

A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a descris bărbatul cea mai cumplită zi din viața lui.

Acesta susține că medicul turc care i-a operat soția nu a stat de vorbă cu el după decesul acesteia, dar și că alți reprezentanți ai clinicii i-ar fi imputat chiar lui moartea soției sale.

Ziua și inculpatul în dosarul angajărilor de la Spitalul Județean Mavromati Botoșani. Încă un bărbat plasat sub control judiciar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *