Consultații oferite de doi medici de la Spitalul Județean ”Mavromati”, pe 29 ianuarie, fără bilet de trimitere. Vezi pe ce specialități și cum te poți programa!

În data de 29 ianuarie 2024 în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judetean de urgenta „Mavromati ” Botosani se va desfasura campania: „Obezitatea-cauze și efecte”.

Scopul acestei acțiuni este de a informa populatia privind obezitatea si hipertensiunea arteriala. In cadrul acestei campanii vor fi distribuite materiale informative și se vor acorda consultatii pacientilor interesati, in functie de locurile disponibile, fara a fi nevoie de bilet de trimitere, transmite printr-un comunicat Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani.

La campanie participa medicii Bercea Mihaela Viviana – medic specialist endocrinologie si medicina interna si dr. Puiu Laura Paraschiva – medic specialist geriatrie- gerontologie, competent in apifitoaromaterapie si nutritie.

Campania se va desfûsura în intervalul orar 09.00- 13.00 și pot fi consultati un numar de 20 de pacienti în fiecare cabinet, fiind 40 de locuri disponibile.

Consultatiile vor fi acordate astiel: Camera 1 – dr. Bercea Mihaela Viviana – medic specialist endocrinologie si medicina interna și  Camera 2 – dr. Puiu Laura Paraschiva – medic specialist geriatrie – gerontologie, competent în apifitoaromaterapie si nutritie.

Pentru a nu avea timpi mari de asteptar, persoanele interesate sunt rugate sã se programeze la numarul de telefon 0231518812 / int. 1118.

Programarile se pot face incepând cu data de 18 01 2024 pâna pe data de 26 01 2024, in intervalul orar 11.00 -13.30.

Un nou director de îngrijiri la Spitalul Județean Botoșani. Motivul pentru care a fost făcută schimbarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *