Artista de muzică populară din Botoșani care le-a cântat japonezilor

O artistă de muzică populară din Botoșani le-a cântat japonezilor. Brândușa Covalciuc Ciobanu a fost în Japonia alături de Valeria Arnăutu, de Crăciun.

Acestea au ajuns la un magazin de electronice, unde au fost întâmpinate de un roboțel îmbrăcat de sezon, cu fular la gât și căciuliță de Moș Crăciun. Pe 23 decembrie au susținut un recital organizat de Societatea Culturală Japonia- România.

„I-am colindat și pe japonezi și pe români”, au mărturisit artistele.

Brândușa Covalciuc Ciobanu a precizat că japonezii adoră folclorul românesc, s-au prins cu toții în horă, colinde, cântece tradiționale.

„Chiar a fost o experientă unică. Ne-am bucurat ca de un dar, am zis că miracolul Crăciunului care vine cu atâtea daruri, nouă ne-a făcut acest dar, acela de a ajnge în altă lume. Am ajuns pe data de 22 Decembrie, iar pe data de 23 am avut primul eveniment. A fost emoționat, părintele a venit cu copiii de la Biserică și au cântat colinde. Te gândești că ești la capătul lumii și răsună colindele românești. Au fost foarte încântați și japonezii, dar mai ales românii”, a povestit Valeria Arnăutu, cea alături de care a fost Brândușa Covalciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *