Valeriu Iftime anunță: ”Am câștigat doi jucători pentru FC Botoșani”

Foto: Sport Pictures

Moldovenii se află în ”zona fierbinte” a campionatului. Echipa pregătită de Bogdan Andone se situează pe ultimul loc în sezonul regulat al Superligii României, cu doar 12 puncte obținute după 21 de etape desfășurate.

În consecință, FC Botoșani a înregistrat până în clipa de față în primul eșalon o singură victorie (2-0 vs. Oțelul Galați), nouă rezultate de egalitate și 11 înfrângeri.

Valeriu Iftime anunță: ”Am câștigat doi jucători pentru FC Botoșani”

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a subliniat faptul că pregătește în continuare transferuri în această perioadă de mercato din iarnă și că vizează un atacant și un fundaș central.

De asemenea, finanțatorul a subliniat că prin aducerea celor doi jucători de la ”U” Cluj, Andrei Miron și Ioan Filip, FC Botoșani va avea mult de câștigat în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Apar schimbări evidente, datorită schimbării antrenorului, cum vede Bogdan aici lucrurile. Cred că și lotul, după ce au plecat fotbaliștii și au venit alții, poate e mai bine! E greu de spus ceva acum. E riscat, până nu vedem meciurile din campionat. Am speranța că totul va fi mai bine. 

Pregătim transferuri. Căutăm un atacant central, un fundaș central și vom mai vedea ce nevoi o să avem. Echipa de scouting și Bogdan știu lucrurile astea. 

Eu zic că sunt doi jucători câștigați de FC Botoșani. Știam evident că va fi un avantaj mare Andrei Miron. Mai ales că a fost căpitanul nostru. A venit cu toată inima să ajute echipa să nu retrogradăm”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Pentru FC Botoșani urmează meciul cu CFR Cluj de duminică, 21 ianuarie, de la ora 15:00, ”acasă”, din etapa #22 a Superligii României. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Ultima întâlnire dintre cele două s-a petrecut la sfârșitul lui septembrie, iar CFR Cluj a câștigat atunci, în Gruia, cu 3-1, în a șaptea etapă din sezonul regulat, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *