Preşedintele CJ Botoşani susţinut pentru o candidatură la Europarlamentare. A primit votul pentru asta

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani este susţinut pentru o candidatură la alegerile europarlamentare. Doina Federovici a primit votul social- democraţilor pentru a participa la alegerile pentru Parlamentul European.

Consiliul Politic Judetean al Partidului Social Democrat (PSD), format din membrii Biroului Politic Judeţean, primari, viceprimari, consilieri şi preşedinţi de organizaţii, a votat, săptămâna trecută, ca Doina Federovici să candideze la europarlamentare.

„Fiecare organizatie din tara a facut cate o propunere. Este doar un pas. Nu este o decizie finală”, a spus un lider al organizaţiei PSD Botoşani.

Propunerile organizaţiilor judeţene urmează să fie analizate de conducerea centrală a partidului.

A fost desemnată persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale a PNL Botoșani

One thought on “Preşedintele CJ Botoşani susţinut pentru o candidatură la Europarlamentare. A primit votul pentru asta

  1. Sunt atatea femei care au realizari mari in afaceri, ca medici, in stiinta, in educatie, in asistenta sociala iar noi o trimitem la Bruxelles pe aceasta doamna cu studii la distanta, incapatanata sa numeasca numai incompetenti la parlament, la Nova Apa, la spital, la institutiile deconcentrate. Vesnic verifica lucrarile la drumuri constructorii erau exasperati. Dar nus -a ajuns la ciocniri ca la CJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *