A fost desemnată persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale a PNL Botoșani

PNL BotoşaniBiroul Permanent Județean al PNL Botoșani a desemnat, duminică, persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale, după ce Biroul Permanent Municipal a fost dizolvat. Organizația din municipiu va fi condusă, temporar, de președintele filialei, deputatul Costel Șoptică.

BPJ a stabilit ca în termen de 30 de zile să aibă loc alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri.

Între timp, vor fi trimise la București propuneri de candidați pentru Primăria municipiului Botoșani, pentru ca partidul să facă, de la centru, un sondaj în baza căruia să fie stabilit viitorul candidat la Primăria municipiului reședință de județ.

Cel mai probabil, această candidatură va fi asumată de actualul prefect Sorin Cornilă, care ar putea candida și la funcția de președinte al organizației municipale.

Până duminică, organizația din municipiul Botoșani era condusă de senatorul Cristian Achiței, iar potențial candidat din partea PNL era Cătălin Flutur.

Decizie șoc în PNL! Organizația din municipiul Botoșani rămâne fără conducere. BPM a fost dizolvat

One thought on “A fost desemnată persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale a PNL Botoșani

  1. Acest partid a ajuns la fundul sacului. Au tot luat inapoi nu au dat nimic. Acum este greu sa mai minta inca odata alegatorii nostri naivi sau coruptibili cu galeti, ulei si promisiuni irealizabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *