O profesoară controversată conduce organizația din Botoșani a partidului lui Șoșoacă

O profesoară controversată conduce organizația din Botoșani a partidului Dianei Șoșoacă. Este vorba despre profesoara de muzică Doina Amarandei, care este liderul filialei din Botoșani a SOS.Profesoara de muzică Doina Amarandei a fost înregistrată de elevi, în pandemie, în timp ce le spunea că vaccinul te transformă în legumă.

Elevii au filmat-o pe ascuns

Profesoara Amarandei a avut ora de muzică la clasa a VII-a de la Liceul Grigore Antipa, unde preda pe atunci. Pentru că nu purta mască și pentru că a început să le vorbească din nou despre COVID, unii dintre elevi au filmat-o, pe ascuns. Inițial, înregistrările au circulat în grupurile private ale copiilor, altele au ajuns și la părinți, care au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu?”, le-a spus profesora copiilor.

„Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, a spus, potrivit Libertatea, profesoara Doina Amarandei.

Atunci, ea a ajuns atât în atenția Ministerului Educației, cât și a Poliției. Acesteia i s-a diminuat salariul pe o perioadă de șase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *