Andrei a murit spulberat de o mașină chiar sub privirea mamei sale. Apel sfâșietor al familiei pentru repatrierea sa

Cei doi botoșăneni uciși de o mașină vor fi aduși acasă pentru înmormântare.  Familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce acasă trupul neînsuflețit al lui Andrei, de 18 ani. El și Constantin, de 43 de ani, au murit într-un accident violent, în Italia. Aceștia erau din comuna Tudora.

„Într-un accident cumplit, nepoțelul meu Andrei Robert Balan, un copil în vârstă de numai 18 ani, un suflet bun a pierdut lupta cu viata, fiind spulberat de o mașină chiar sub privirea propriei mame, pe o autopistă la intrare în Italia, mergând acolo să lucreze si să-și faca o viata mai buna. Mama lui se afla acolo lângă el într-o stare de soc și o suferință de nedescris așteptând răspunsul politiei ca să poată perfectiona actele necesare întoarcerii puiului ei acasă. Cheltuielile sunt foarte mari, ea nu lucra, urmă să înceapă munca. Noi, familia, îi suntem alături și o sprijinim cu tot ce putem. Dacă doriți să contribuiți cu un mic ajutor să poată face fata mai ușor cheltuielilor ce au venit odată cu nenorocirea care i-a amputat sufletul, va lăsăm niște numere de cont ale lor”, este apelul făcut de familie.

Donații pentru repatriere se pot face pe numele mamei: Petronela Poterasi, cont în lei: R038RNCB0041168222490001, dar și pe numele surioarei lui Andrei,  Lavinia Balan, cont în euro: DE05 7406 2490 0000 4468 15 banca Volksbank-Raiffeisenbank.

Cei doi botoșăneni morți pe autostradă în Italia au fost pur și simplu spulberați de o dubă. Andrei, de 18 ani, și iubitul mamei sale, de 43 de ani, nu au mai putut fi salvați de cadrele medicale.

Cum s-a produs tragedia

Nenorocirea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în Italia. Aceștia se aflau pe banda de urgență în provincia Udine, pe autostrada A4 în porțiunea dintre nodul Palmanova și San Giorgio di Nogaro, spre Veneția. Verificau niște probleme la mașina cu care erau când au fost pur și simplu spulberați de o dubă.

„M-am întâlnit cu ei în parcare înainte de asta”

Este vorba despre Constantin Alexoae, de 43 de ani, și Andrei Robert Balan, de 18 ani, ambii din comuna Tudora. Cei doi bărbați și-au oprit duba pentru a verifica problemele, dar la coborâre au fost loviți frontal de o altă dubă.

„Aseară am trecut pe lângă ei, săracii. Fac transport de persoane. M-am întâlnit cu ei în parcare înainte de asta”, ne-a mărturisit un botoșănean, șocat de tragedie.

Salvarea a ajuns la scurt timp, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *