Nenorocire! Doi bărbați din Botoșani au murit într-un accident cumplit. Andrei și Constantin au fost pur și simplu spulberați

Doi bărbați din județul Botoșani au murit într-un accident cumplit care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în Italia. Aceștia se aflau pe banda de urgență în provincia Udine, pe autostrada A4 în porțiunea dintre nodul Palmanova și San Giorgio di Nogaro, spre Veneția. Verificau pagubele în urma unei coliziuni când au fost pur și simplu spulberați de o dubă.

Este vorba despre Constantin Alexoae, de 43 de ani, și Andrei Robert Balan, de 18 ani, ambii din comuna Tudora. Cei doi bărbați și-au oprit duba pentru a verifica pagubele suferite în urma unei coliziuni cu un alt vehicul, dar la coborâre au fost loviți frontal de o altă dubă.

„Aseară am trecut pe lângă ei, săracii. Fac transport de persoane. M-am întâlnit cu ei în parcare înainte de asta”, ne-a mărturisit un botoșănean, șocat de tragedie.

Salvarea a ajuns la scurt timp, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi. La spital au fost transportați și o femeie care călătorea cu cele două victime și care a rămas la bordul vehiculului, precum și șoferul celei de-a doua dube. Cei doi răniți au fost transferați la spitalul Palmanova și la spitalul Santa Maria della Misericordia din Udine.

FOTO Crimă și accident în aceeași familie din Botoșani. S-au întors acasă după ani de muncă în Italia, dar fericirea s-a sfârșit cu o crimă urmată de o tentativă de sinucidere

A plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri.

Un tânăr din Botoșani a plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri. La doar 21 de ani, botoșăneanul a murit după ce a căzut de la etaj în Alessandria- Italia.

Toni Corneanu, din satul Cerchejeni, comuna Blândești, a luat calea străinătății cu gândul de a-și face un rost. Nimeni nu s-a gândit ce destin crunt avea să-l urmărească. Avea planuri mari, dar soarta nu l-a lăsat să și le ducă la îndeplinire.

Botoșăneanul a căzut de la etaj, iar leziunile suferite au fost atât de puternice încât cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Acum, familia se pregătește să-l înmormânteze cum se cuvine. Angajatorul lui Toni s-a oferit să plătească toate cheltuielile pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *