Încă o școală din Botoșani va fi reabilitată. Se alocă peste 8 milioane de lei

O școală din municipiul Botoșani va fi reabilitată cu peste opt milioane de lei, finanţarea fiind asigurată prin Planul Naţional de Rezilienţă şi Redresare (PNRR).  Este vorba de Şcoala Gimnazială Elena Rareș Botoșani (Şcoala 8), pentru care Primăria Botoşani organizează licitaţiile pentru desemnarea firmei sau firmelor de de construcţii care va executa lucrările.

Licitaţia se va desfăşura pe două loturi. Primul se referă la ,,Renovare energetica a clădirilor publice – Școala Gimnazială Elena Rareș Botoșani”, adică la şcoala efectivă, iar a doua la ,,Renovare energetica a clădirilor publice – Sala de sport Școala Gimnazială Elena Rareș Botoșani”.

Valoarea estimata in suma de 8.416.644,20 lei fără T.V.A, împărţită după cum urmează:

  • Executie lucrari aferente investitiei ,,Renovare energetica a clădirilor publice – Școala Gimnazială Elena Rareș Botoșani” C5-B2.1.a-1455
    COD CPV:45453000-7 – Lucrari de reparatii generale si de renovare (Rev.2)
    VALOAREA ESTIMATA FARA TVA:7.408.340,33 RON
  • Executie lucrari aferente investitiei ,,Renovare energetica a clădirilor publice – Sala de Sport Școala Gimnazială Elena Rareș Botoșani” C5-B2.1.a-1653
    COD CPV:45453000-7 – Lucrari de reparatii generale si de renovare (Rev.2)
    VALOAREA ESTIMATA FARA TVA:1.008.303,87 RON

Liceul din Botoşani care primeşte cei mai mulţi bani pentru reabilitare. Banii vin prin PNRR

One thought on “Încă o școală din Botoșani va fi reabilitată. Se alocă peste 8 milioane de lei

  1. Valul reabilitarilor valul comisioanelor. Niciodata n-au fost atatea lucrari publice cu fonduri publice sau europene. Se fac mari averi. Se fac palate, calatorii in tari exotice, se pun bani in conturi straine pentru vremuri grele, se dau bani la amante, se cumpara tablouri si bijuterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *