Un botoșănean a racolat două tinere și le-a pus să se prostitueze. Individul le căuta clienți pe un site de anunțuri

Un bărbat din Botoșani, care a racolat două tinere și le-a pus să se prostitueze, a fost trimis în judecată pentru două infracțiuni de proxenetism. Bărbatul scotea bani frumoși de pe urma fetelor de 17 și 19 ani, punându-le la dispoziție un apartament închiriat și căutându-le clienți inclusiv pe Publi24.ro.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 09 noiembrie 2023- 14 noiembrie 2023, acesta a înlesnit activitatea de prostituție a unei fete de 17ani.

Bărbatul a pus la dispoziția minorei un apartament închiriat în municipiul Botoșani, i-a oferit telefonul său mobil pentru ca aceasta să discute cu clienții, a negociat prețurile cu persoanele interesate, a postat anunțuri cu caracter erotic la rubrica matrimoniale pe publi24.ro și i-a oferit protecție față de clienții mai agresivi.

Fată „livrată” la domiciliul clientului

La fel a procedat și cu o tânără de 19 ani din municipiul Botoșani, în perioada 15 noiembrie- 28 noiembrie 2023. El a racolat-o pe fată în vederea prestării de servicii sexuale contracost.

I-a oferit de asemenea apartamentul, i-a căutat clienți, a negociat tarifele, a postat și anunțuri pe același site, dar în plus, o transporta pe fată la locuințele clienților care cereau ca aceasta să le ofere servicii sexuale la domiciliu. Botoșăneanul va trebui să răspundă pentru faptele sale în fața instanței.

Caz fără precedent la Botoșani! O femeie care a murit înainte de Anul Nou, dezgropată după câteva zile, în 2024

 

CORNESCHI MIHAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *