Mărturia botoșăneanului care acuză că fiul său a fost bătut în spital: L-au prins vreo patru, pe unul îl ştie. El a fost bătut

Botoșăneanul care acuză că fiul său a fost bătut în spital mărturisește cum l-a găsit pe băiatul său după nenorocire. Ion Budur a declarat, pentru Observatornews, că fiul său era plin de vânătăi pe tot corpul şi desfigurat deși a fost sunat de la spital și i s-a spus că fiul său a căzut în baie și și-a fracturat brațul drept.

„A fost grav tare. L-au lăsat acolo şi-a răcit şi a făcut pneumonie. Când l-am văzut la ATI intubat tot, m-am speriat. Nu mai putea să respire. Foarte grav a fost. L-au bătut. El s-a dus în baie să facă duş. L-au prins vreo patru, pe unul îl ştie. El a fost bătut. Are vânătăi pe braţul stâng, vânătăi pe picioare, vânătăi pe spate. A fost bătut tare”, a declarat, pentru sursa citată, Ion Budur, tatăl pacientului.

Omul a cerut ajutorul Poliției, iar oamenii legii fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Se fac cercetări pentru loviri și alte violențe. Totodată, la nivelul Spitalului Județean Botoșani, s-a constituit o comisie care va vedea exact dacă pacientul a fost agresat sau a primit lovituri pe timpul internării pe secţia de psihiatrie.

FOTO & VIDEO Șofer de camion din Botoșani, rănit grav în accidentul mortal de vineri seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *