Încă un drum din județul Botoșani a fost închis circulației

Încă un sector de drum din județul Botoșani a fost închis, vineri, circulației, din cauza viscolului. Este vorba de DJ 291K -DN 29C Călinești-Leorda.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoșani sunt închise circulației și drumul judeţean DJ 294 Dîngeni – Mihalaseni şi drumul judeţean DJ 282 Rediu – limită jud. Iași

Probleme din cauza viscolului la Botoșani

Au fost probleme din cauza viscolului, în noaptea de joi spre vineri, în județul Botoșani. Vântul, care a avut intensificări de 55…60 km/h, a viscolit zăpada și a îngreunat circulația pe unele drumuri din județ. În ultimele ore, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani, s-au înregistrat șase apeluri din partea unor cetățeni care nu puteau înainta cu autovehiculele din cauza zăpezii de pe carosabil.

Pe DC 13, între Saveni – Bodeasa, unde un autoturism a rămas înzăpezit. A intervit Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săveni; pe DJ 294, între Dângeni – Brăteni, unde mai mulți conducători auto sesizau că drumul este acoperit de zăpadă. Cazul a fost transmis drumarilor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri; iar pe DN 24C, între Dămideni – Ringhilești, unde un autoturismt era înzăpezit. Au intervenit drumarii Secției de Drumuri Naționale Botoșani.

De asemenea, pe DJ 293, între Dorohoi – Havarna, unde un autoturism a rămas înzăpezit. Au intervenit drumarii de la DJDP Botoșani; pe DN 24C, între Dămideni – Ilișești, unde un autoturism era înzăpezit. Au intervenit drumarii SDN.

Totodată, pe DN 29 D, unde un microbuz era parțial într-un șanț. Au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Ștefănești. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *