FOTO Femeie din Botoșani căutată de jandarmi la serviciu. Când a aflat motivul i s-a luminat fața

O femeie din Botoșani a fost căutată de jandarmi la serviciu, joi dimineață. Extrem de surprinsă, femeia de 57 de ani a lăsat totul baltă și a discutat cu angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi. I s-a luminat fața când a aflat că aceștia au vrut doar să îi restituie portofelul pe care îl pierduse cu câteva ore înainte.

„Un portofel cu suma de 800 de lei, carduri și documente de identitate a reintrat azi dimineață în posesia proprietarei, o doamnă în vârstă de 57 de ani, care s-a bucurat nespus când un jandarm a căutat-o la serviciu și i l-a restituit. Jandarmul, aflat în timpul liber, a observat portofelul de culoare roșie, ce contrasta puternic cu zăpada de pe trotuar, pe strada Vârnav din municipiul Botoșani și a căutat-o pe cea care îi pierduse, cu gândul că îi va face o surpriză plăcută. Portofelul a fost pierdut din neatenție, în momentul coborârii dintr-o mașină, cu puțin timp înainte de a fi găsit de jandarm”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Trebuie menționat că, în conformitate cu prevederile Codului Penal, însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă, dacă cel care l-a găsit nu îl predă în termen de 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut ori dispune de acel bun ca de al său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *