Și-a bătut joc de cei care i-au dat viață! Un botoșănean a fost ridicat de polițiști după ce și-a bătut și jignit părinții

Un botoșănean și-a bătut joc chiar de cei care i-au dat viață. El a fost ridicat de polițiștii locali după ce și-a bătut și jignit proprii părinți. Nefericitul incident a avut loc miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei 18.00. Polițiștii locali au fost sesizați că pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 14, un bărbat băut este agresiv verbal și fizic.

Angajații poliției locali l-au găsit pe R.Ș., care, fiind sub influența băuturilor alcoolice își agresa părinții, manifestând un comportament violent (verbal și fizic).

„Deoarece la intervenția echipajului, persoana nu și-a schimbat comportamentul, devenind mai agresiv, a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției Locale, fiind solicitat, prin apel 112, un echipaj medical pentru evaluarea stării de sănătate. Având în vedere aspectele constatate, proferarea de injurii și expresii jignitoare/vulgare și amenințări cu acte de violență, ce au produs indignarea cetățenilor, numitul R. Ș. I. a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, arată Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *