O primărie din Botoşani construieşte locuinţe pentru profesorii şi medicii din localitate. A fost semnat contractul cu constructorul

O primărie din judeţul Botoşani construieşte locuinţe pentru profesorii şi medicii din localitate. Este vorba de Primăria oraşului Flămânzi, care va implementa proiectul ,,Construire de locuințe pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ în orașul Flămânzi, județul Botoșani”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

În cadrul căruia se vor realiza două blocuri primul destinat locuirii specialiștilor din sănătate și învățământ, și va fi format din următoarele funcțiuni: spații de biciclete și cărucioare, spații tehnice, holuri și apartamente cu 1 cameră, iar cel de-al doilea destinat locuirii tinerilor din grupurile și comunitățile marginalizate, și va fi format din următoarele funcțiuni: spații de biciclete și cărucioare, spații tehnice, holuri, bucătării, apartamente cu 1 cameră, 2 camere și 3 camere.

Primăria Flămânzi a organizat o licitaţie în urma căruia a desemnat firma de construcţii, care va ridica blocurile. Este vorba de societatea comercială Cons-Expertiza-Pro SRL, care va încasa în schimbul lucrărilor suma de 11,9 milioane de lei.

Mărturisiri care îți frâng inima! Prin ce trec copilașii Alexandrei, tânăra din Botoșani moartă la maternitate. „Se vede pe figura lor că nu mai au zâmbetul pe care îl aveau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *