A plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri. Tânăr din Botoșani mort după ce a căzut de la etaj

Un tânăr din Botoșani a plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri. La doar 21 de ani, botoșăneanul a murit după ce a căzut de la etaj în Alessandria- Italia.

Toni Corneanu, din satul Cerchejeni, comuna Blândești, a luat calea străinătății cu gândul de a-și face un rost. Nimeni nu s-a gândit ce destin crunt avea să-l urmărească. Avea planuri mari, dar soarta nu l-a lăsat să și le ducă la îndeplinire.

Botoșăneanul a căzut de la etaj, iar leziunile suferite au fost atât de puternice încât cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Acum, familia se pregătește să-l înmormânteze cum se cuvine. Angajatorul lui Toni s-a oferit să plătească toate cheltuielile pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

VIDEO Apel de ajutor pentru o familie din județul Botoșani care a rămas fără casă în toiul iernii. „Au rămas fără acte, fără mâncare, doar cu hainele de pe ei”

Tragedie! Un botoșănean a murit în timp ce se întorcea din străinătate

Un botoșănean a murit în timp ce se întorcea din străinătate, iar prietenii au nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul neînsuflețit ca să-l înmormânteze cum se cuvine. Cornel Ivolschi, de 45 de ani, lucra în Spania. Zilele trecute s-a pornit spre casă, în România, însă în timp ce se afla în autocar i s-a făcut rău. Era în tranzit în Italia. A fost luat de ambulanță și dus la spital, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Era născut pe 29 aprilie 1979.

„Rog si apelez la bunatatea voastra sa strangem niste banuti, neavand pe nimeni care sa il ajute, fiind singur la parinti. Cerem la fel si ajutorul conationalilor nostri din Italia, se pot face donatii la biserica romana ortodoxa din Italia, Piacenza inpreuna cu parintele Gheorghe Ursachi, din localitatea Novi Liguri. La fel cerem ajutorul conationalilor nostri din Spania, se pot face donatii la biserica ortodoxa romana din Spania, Zaragoza, impreuna cu parintele Aurel Nae, colaboram si cu biserica ortodoxa din Romania cu parintele Macuc de la parochia din cimitirul Pacea, judetul Botosani. Sau puteti dona in contul bancar ES8200490932 4128 1133 6407”, este apelul făcut de prietenii acestuia.

Dupa ce acesta va ajunge in Botosani, parohia Pacea se va ocupa de toate cele necesare inmormantarii cu excepția taxei de înhumare și săpatul gropii, care costa 1320 lei și este o taxă ce trebuie achitată la Administratia Cimitirului.

„Ma cutremur, gandindu-mă ce-i viața omului…unde te pornesti si unde ajungi si cum ajungi… 45 ani… Moartea n-are varsta… si nici ” nu tine cont” cat de departe esti de pamantul romanesc.”, spune preoteasa Anamaria Macuc, de la Parohia Pacea.

Botoșăneanul va fi înmormântat la cimitirul Pacea, alături de părinții săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *