VIDEO Apel de ajutor pentru o familie din județul Botoșani care a rămas fără casă în toiul iernii. „Au rămas fără acte, fără mâncare, doar cu hainele de pe ei”

O familie dintr-o comună din județul Botoșani a rămas fără casă în plină iarnă din cauza unui incendiu. Familia Andriesei din comuna Vorniceni a privit neputincioasă cu flăcările i-au mistuit locuința. Oamenii au rămas doar cu hainele de pe ei, în rest focul a nimicit tot: acte, haine, mobilă și tot ce mai aveau. Acum au rămas inclusiv fără mâncare, iar cunoscuții încearcă să le dea ajutor.

„Au rămas fără acte, fără mâncare, doar cu hainele de pe ei. Aveau o casă modestă însă era căsuța lor unde își creșteau cum puteau copiii și nepoții. Dintotdeauna au fost oameni simpli cu multe lipsuri și nevoi însă amândoi munceau și încă muncesc pe unde se poate pentru un ban”, spun apropiații familiei.

Dacă doriți să îi ajutați îi puteți contacta personal pe Ioan Andriesei (0749919703 ) și Andriesei Lăcrămioara (0747515387). Aceștia au două fete mari, care nu mai locuiesc cu ei, dar și un băiat de 13 ani și trei nepoti de care au grija: fata de 8 ani, una de 5 ani si un baietel de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *