Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public

foto arhiva

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum și consumul de alcool, au condus la producerea unui accident rutier pe o stradă din municipiul Botoșani.

La data de 8 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au identificat pe strada Împărat Traian, un autoturism care prezenta avarii la partea din față, ulterior, fiind stabilit că, un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa pe strada Împărat Traian a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a lovit un stâlp de iluminat public, rezultând pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru neadaptarea vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă și polei, iar pentru faptul că a condus sub influența alcoolului, a fost întocmit dosar penal”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Botoșani.

FOTO & VIDEO Un drum a fost închis, iar circulația restricționată pe altul, la Botoșani până marți dimineață. Șoferi rămași cu mașinile blocate în nămeți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *