FOTO & VIDEO Un drum a fost închis, iar circulația restricționată pe altul, la Botoșani până marți dimineață. Șoferi rămași cu mașinile blocate în nămeți

Atenție, șoferi! Potrivit datelor furnizate de către Secția Drumuri Naționale, de luni seară, de la ora 22:00, până marți dimineață, la ora 08:00, pe DN 29 Răchiți- Manoleasa, va fi restricționată circulația pentru vehicule cu masa mai mare de peste 7,5 tone.

De asemenea,DN 29 Răchiți- Săveni a fost inchis pentru toate categoriile de vehicule pana la ora 08.00.

În ultima oră, s-au înregistrat alte patru apeluri din partea unor cetățeni care nu pot înainta pe drumurile comunale, județene sau naționale din cauza zăpezii. Pe DC 52A, Albești – Santa Mare, unde cinci autoturisme nu mai pot înainta din cauza zăpezii. C) și au rămas blocate cca. 5 autoturisme. Intervine Primăria Albești cu un buldoexcavator, arată reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Pe DJ 296, la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Roma, autocamion nu poate urca panta. Acționează drumarii de la DJDP, iar pe DJ 282H, pe raza localității Libertatea, comuna Călărași, unde un autoturism nu poate înainta. La caz, intervin drumarii de la DJDP.

De asemenea, pe DJ 282H, în apropierea localității Havârna, unde un autoturism a rămas în nămeți. Acționează drumarii de la DJDP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *