Noi detalii despre crima odioasă comisă în Italia de un tânăr din Botoșani. Suspectul se declară nevinovat

Oamenii legii au stabilit firul evenimentelor din noaptea în care Delia Zărnescu și Maria Rus au fost ucise cu sânge rece de tânărul de 24 de ani.

Principalul suspect în cazul dublei crime din Italia este un tânăr de doar 24 de ani. Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, și Maria Rus, de 54 de ani, au fost ucise cu sânge rece în noaptea de joi spre vineri în Naro. Între timp, au fost făcute publice rezultatele autopsiei celor două românce, care confirmă faptul că au avut parte de un sfârșit tragic.

Imaginile de pe camere de luat vederi confirmă că prima victimă a tânărului a fost Maria Rus, găsită carbonizată. Conform presei italiene, în noaptea în care cele două femei au fost ucise, în locuința Deliei Zărnescu a avut loc o masă la care s-au consumat băuturi alcoolice. Femeia era acompaniată de tânărul de 24 de ani și încă un bărbat de 50 de ani. Seara a luat sfârșit după ce victima i-a dat afară pe cei doi bărbați, după ce tânărul, aflat în stare de ebrietate, ar fi vrut să o agreseze sexual pe femeie. În cadrul discuțiilor purtate de cei 3 în timpul cinei, ar fi vorbit inclusiv despre Maria Rus.

Bărbatul de 50 de ani a mers acasă, însă tânărul a ajuns acasă la prima victimă, Maria Rus, unde a bătut-o până la moarte, după care i-a ars trupul.

Ulterior, s-a întors acasă la Delia Zărnescu, aplicându-i multiple lovituri în zona capului cu diferite obiecte de mobilier, pe care le-a avut la îndemână.

Imaginile în care tânărul de 24 de ani a fost escortat de carabinieri au fost filmate de jurnaliștii italieni. Acesta a fost dus spre închisoarea din Pasquale Di Lorenzo din Naro, locul unde a avut loc crima. Cel care ar fi alertat autoritățile a fost chiar principalul suspect, apelând numărul de urgență, după telefonul celei de-a doua victime, Delia Zărnescu, pe motivul că ar avea nevoie de ajutor din pricina unei probleme de sănătate.

Dubla crimă din Italia a șocat comunitatea locală, dar și pe anchetatori. Suspectul este acuzat de dublă crimă deosebit de gravă și de profanare de cadavre. Acesta locuia în apropierea celor două femei.

„A fost crimă odioasă. Aici nu a mai fost ucis un om așa, cu asemenea brutalitate, din timpul războiului cu mafia. Totul sugerează că Eduard a încercat să întrețină relații sexuale cu femeia care a refuzat, apoi a încercat și cu cealaltă femeie. A făcut carnagiu, acestea sunt cuvintele medicului legist.”, a declarat Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento, conform ȘtirileProTV.

În continuare, suspectul își susține nevinovăția, evitând să se supună interogatoriului în fața anchetatorilor. Nu este prima dată când tânărul de 24 de ani are probleme cu legea, fiind acuzat în trecut de furt, dar și de declanșarea unui incendiu a unei sere cu motorină, potrivit WOWBiz

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *