Dezvăluiri despre botoșăneanul arestat pentru că a ucis două femei. „Era un copil cuminte, cu o educație bună, anturajele l-au stricat”

Botoșăneanul de 24 de ani, care a fost arestat în Italia pentru că ar fi ucis două femei, este din localitatea Buhăceni, comuna Trușești. A copilărit aici până în acum aproximativ 15 ani, când s-a mutat cu părinții săi în Italia. Ulterior, mama sa s-a recăsătorit și botoșăneanul are un frate mai mic.

Vecinii își amintesc de el că era un copil foarte cuminte, dar și cu educație aleasă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea grozăvie.

Un copil cuminte, cu o educație foarte bună. Cred că anturajele în Italia l-au stricat”, a declarat pentru Botosaninews.ro o vecină a acestuia, care l-a cunoscut încă de când era copil.

Nenorocirea s-a produs în Italia, Sicilia. O petrecere s-a terminat într-o baie de sânge, după multe pahare de alcool. Eduard Omar Nedelcov a fost ridicat de carabinieri care îl acuză de uciderea celor două românce: Maria Rus, în vârstă de 56 de ani şi Delia Zărnescu, de 58 de ani. Botoșăneanul stătea de câţiva ani în Italia, cu familia, în acelaşi cartier cu victimele sale, în centrul oraşului Naro din Sicilia. Ba chiar soţul uneia dintre ele l-ar fi ajutat să-şi găsească de muncă pe insulă.

E din Moldova, am lucrat cu el în campanie, se droga, bea, era agresiv. A mai făcut şi scandaluri, era reţinut de carabinieri”, mărturisea soțul unei femei ucise.

Eduard Nedelcov mai este cercetat într-un dosar în Italia pentru furt şi pentru incendiere, după ce ar fi dat foc la o seră la care lucra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *