Femeie fără adăpost, găsită în frig, în fața Prefecturii Botoșani. Un jandarm a sunat la Ambulanță

O femeie fără adăpost a fost găsită în frig, duminică seară, la ora 20.40, de  subofițerul jandarm aflat în serviciul de pază și protecție instituțională la Instituția Prefectului.

El a observat la intrarea laterală, dinspre sediul ANAF, o femeie în vârstă, cu un bagaj și o pâine în mână. Femeia de 65 de ani i-a explicat jandarmului că nu are unde să doarmă și își găsise adăpost de ninsoare în acel loc.

„Având în vedere ninsoarea și temperatura negativă prognozată pe timpul nopții, jandarmul a solicitat prezența unei ambulanțe, care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Centrul social de urgență pentru persoane fără adăpost Botoșani. Recomandăm botoșănenilor care observă persoane fără adăpost, aflate în dificultate, să solicite sprijinul autorităților prin apel la numărul unic de urgență 112, pentru ca persoanele să nu aibă de suferit din cauza vremii nefavorabile și a temperaturii mult sub limita înghețului din această perioadă”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Localitatea din Botoşani unde este cel mai frig din România. Ce temperaturi sunt la această oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *