Două curse Wizz Air, deviate de la Iași la Suceava. Dereglări majore de trafic, din cauza vremii de iarnă

Perturbări majore ale traficului aerian în zona Moldovei, din cauza vremii de iarnă. Două curse Wizz Air care ar fi trebuit să aterizeze la Iași au fost redirecționate către aeroportul din Suceava. Și curse din străinătate, precum cea de la Viena, ar putea fi deviate, din aceleași motive.

Două curse aeriene ale companiei Wizz Air nu au putut ateriza luni la prânz pe Aeroportul din Iaşi, din cauza ninsorii şi a vântului puternic, fiind redirecționate către Aeroportul din Suceava. Este vorba de zborul de la Bruxelles, care ar fi trebuit să ajungă la Iaşi la ora 11.25, dar a fost dirijat către Suceava, după ce s-a rotit de câteva ori deasupra Iaşiului.

Şi zborul Wizz Air Billund-Iaşi a fost redirecţionat către aeroportul sucevean, unde a aterizat la ora 13:10, potrivit newsbucovina.ro.
Pe de altă parte, e posibil să apară și alte dereglări de program. Cursa Viena – Iași se află în această situație, după ce aeroportul din capitala Austiei i-a anunțat pe pasageri că nu poate decola, încă. Potrivit site-ului aeroportului ieşean cursa Iaşi-Larnaca, ce ar fi trebuit să plece de la Iaşi la 12.40, va decola cu două ore şi jumătate întârziere. Judeţul Iaşi se află sub cod galben de ninsori şi vânt puternic până marţi dimineaţă la ora 10.00, noteaza Realitatea.net

Localitatea din Botoşani unde este cel mai frig din România. Ce temperaturi sunt la această oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *