Liberalii se pregătesc de petrecere. Toți șefii de organizații, primarii și parlamentarii PNL vor participa la Revelionul liberalilor

Foto: istock

Liberalii botoșăneni se pregătesc de petrecere la sfârșitul acestei săptămâni. Revelionul liberalilor va avea loc vineri, 19 ianuarie, la Rediu.

Vor participa toți președinții de organizații, primarii și viceprimarii PNL, dar și consilierii locali din Botoșani. Totodată, la petrecere sunt așteptați consilierii județeni și parlamentarii.

A fost desemnată persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale a PNL Botoșani

Biroul Permanent Județean al PNL Botoșani a desemnat, duminică, persoana care preia conducerea interimară a organizației municipale, după ce Biroul Permanent Municipal a fost dizolvat. Organizația din municipiu va fi condusă, temporar, de președintele filialei, deputatul Costel Șoptică.

BPJ a stabilit ca în termen de 30 de zile să aibă loc alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri.

Între timp, vor fi trimise la București propuneri de candidați pentru Primăria municipiului Botoșani, pentru ca partidul să facă, de la centru, un sondaj în baza căruia să fie stabilit viitorul candidat la Primăria municipiului reședință de județ.

Cel mai probabil, această candidatură va fi asumată de actualul prefect Sorin Cornilă, care ar putea candida și la funcția de președinte al organizației municipale.

Până duminică, organizația din municipiul Botoșani era condusă de senatorul Cristian Achiței, iar potențial candidat din partea PNL era Cătălin Flutur.

Ea este Ana-Maria, copila de patru anișori, dintr-un sat din Botoșani, care știe să se bucure pentru o bomboană. „Mi-a ieșit în cale cu cățelușul ei, în papuci de casă și pantaloni de vară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *