Șah la lumina lămpii în parcul Mihai Eminescu din Botoșani. „Spuneți și că stăm pe întuneric, poate ne pune și nouă un bec aici”

Foto: Dan Mocrei

Pensionarii, dar nu numai, din Botoșani se întâlnesc frecvent, mai ales la zi de sărbătoare, să joace șah în parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani.

Oamenii se plâng însă că în foișoarele special amenajate special de primărie în acest sens nu există nicio sursă de lumină. Dacă partidele de șah se prelungesc, aceștia sunt nevoiți să se descurce cum pot. Unii vin chiar cu lampa de acasă.

Acești au fost surprinși de un fotograf din Botoșani în timp ce jucau șah mai mult pe întuneric, duminică seară.

„Spuneți și că stăm pe întuneric, poate ne pune și nouă un bec aici. Venim cu veioza de acasă..”, au spus pensionarii, sperând ca mesajul lor să ajungă și la cei din Primărie.

A murit un profesor din Botoșani, fost director de liceu. „A fost un om al cunoașterii, blând și generos”

One thought on “Șah la lumina lămpii în parcul Mihai Eminescu din Botoșani. „Spuneți și că stăm pe întuneric, poate ne pune și nouă un bec aici”

  1. Sigur ca va trebuie bec , poate nimeriti si voi toaleta . Ca miroase groaznic acolo, va pisati prin boschetii aia . Poate se sesizeaza cineva si le mai da cate o amenda sa nu mai miroase acolo a wc!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *