FOTO Accident, astăzi dimineață, pe un drum din județul Botoșani. Două persoane, soț și soție, rănite după ce mașina în care se aflau s-a rasturnat

Două persoane în vârstă de 28, respectiv 24 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe raza localității Huțani, luni dimineață. În eveniment a fost implicat un singur autovehicul în care se aflau o femeie și un bărbat, soț și soție.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere și accesorii de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că autovehiculul era ieșit în afara părții carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior. Victimele erau conștiente și au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii, transmite ISU Botoșani. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

”Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic. În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți”, informeaza ISU Botoșani.

FOTO Botoșăneanul dispărut în Germania a fost găsit și a povestit prin ce a trecut. „A fost bătut, l-a dat jos în peco, fără bagaje”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *