Peste 53.000 de beneficiari de alocații și indemnizații pentru creșterea copiilor, la Botoșani. Anunț de ultimă oră făcut de șeful AJPIS

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  lunii  decembrie  2023 pentru beneficiarii alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor.

Este vorba despre 53.027 de  beneficiari, iar suma totală platită este  de 30.852.502  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: alocația de stat pentru copii; indemnizația lunară pentru creșterea copilului și stimulentul  de inserție.

„Toţi beneficiarii care au optat pentru plata în cont bancar vor primi banii în conturile personale în data de 08.01.2024, iar cei care au optat pentru plata prin mandat poştal, îi vor primi la domiciliu în următoarele două  saptămâni”, a anunțat directorul AJPIS, Sebastian Tocariu.

Ea este Ana-Maria, copila de patru anișori, dintr-un sat din Botoșani, care știe să se bucure pentru o bomboană. „Mi-a ieșit în cale cu cățelușul ei, în papuci de casă și pantaloni de vară”

                                                                                                                                       

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *