Continuă curățenia la FC Botoșani. Încă un jucător pe lista neagră a lui Bogdan Andone

Bogdan Andone a anunțat conducerea clubului FC Botoșani că după N′ Goma nu mai are nevoie nici de serviciile lui Fabrice Olinga.

Bogdan Andone a primit mână liberă de la Valeriu Iftime, iar noul antrenor al moldovenilor își va structura lotul așa cum consideră pentru a încerca salvarea echipei de la retrogradare.

Astfel că, în aceste zile conducerea clubului are serios de muncă, atât la campania de achiziții cât și la lista jucătorilor cu care se încearcă rezilierea contractelor.

Bogdan Andone nu îl mai vrea pe Fabrice Olinga la FC Botoșani

După rezilierea contractului lui N′ Goma, ProSport a aflat că Bogdan Andone i-a anunțat pe șefii clubului FC Botoșani că nu mai are nevoie nici de Fabrice Olinga.

Acum șefii clubului vor încerca rezilierea contractului lui Fabrice Olinga pe cale amiabilă.

La capitolul achiziții, ProSport a informat în zilele trecute că pe lista lui FC Botoșani se află Andrei Miron, Dragoș Grigore și Ioan Filip.

„Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu o să mai facă parte din lot!”

În momentul în care a preluat pe FC Botoșani, Bogdan Andone a avut un mesaj foarte clar pentru noii săi fotbaliști.

„Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu va face parte din echipă și din lot. Voi avea o discuție cu toată lumea. Vor fi și schimbări în lot. Eu am încredere în jucătorii mei. Eu cred că avem șanse ca FC Botoșani să rămână în prima ligă.

Am avut o discuție cu domnul Iftime în urmă cu o lună, iar campionatul nu e terminat și nu trebuie să abandonăm sub nicio formă lupta. În perioada de pregătire vom încerca să reglăm multe lucruri la echipă”, a spus Bogdan Andone.

FC Botoșani efectuează un cantonament în București în perioada 4 – 14 ianuarie, urmând ca la data de 12 ianuarie moldovenii să dispute în Bănie un meci amical cu FC U Craiova, noteaza ProSport.

Criza medicilor de familie se adâncește la Botoșani. Încă doi medici au părăsit sistemul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *