Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe pietonii și bicicliștii indisciplinați în trafic. Zeci de persoane au fost amendate

Polițiștii botoșăneni sunt cu ochii pe pietonii și bicicliștii indisciplinați în trafic. Zeci de persoane au fost amendate pentru că nu au respectat regulile de circulație.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 4 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, care au drept cauză generatoare, indisciplina pietonilor.

Activitățile s-au desfășurat în municipiul Botoșani, polițiștii acționând pe arterele rutiere aglomerate și în zonele în care au fost înregistrate accidente rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonilor.

Astfel, au fost legitimate 87 de persoane, atât pietoni cât și bicicliști, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valaore de aproximativ 10.000 de lei. Dintre acestea 14 au fost aplicate pietonilor care nu au respectat regulile de circulație, iar 14 au fost aplicate bicicliștilor pentru încălcarea normelor rutiere.

Lipsă crasă de educaţie! Gestul scandalos unor tineri din Botoşani pentru care vor scoate bani buni din buzunare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *