Lipsă crasă de educaţie! Gestul scandalos unor tineri din Botoşani pentru care vor scoate bani buni din buzunare

Cinci tineri din judeţul Botoşani vor scoate bani buni din buzunare, după un gest scandalos. În noaptea de miercuri spre joi, cinci tineri din comuna Vorona au fost surprinşi de camerele de supraveghere montate în Parcul Mihai Eminescu în momentul în care se urcat pe statuia lui Mihai Eminescu.

La faţa locului au ajuns poliţiştii locali, care i-au identificat şi i-au şi sancţionat.

„La fața locului, polițiștii locali au identificat cinci tineri care se amuzau, în timp ce se “cățărau” pe statuie. Motivat de cele constatate, s-a procedat la legitimarea grupului, constatâdu-se că au vârste cuprinse între 19 și 22 ani, toți cu domiciliul în comuna Vorona”, au precizat oficialii Poliţiei Locale.

Pentru faptele săvârșite a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă, cuantumul total fiind de 3.400 lei, pentru “constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi
liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi actele de încurajare sau sprijinire, sub orice formă, a unor astfel de grupuri de persoane, care incită la dezordine socială”.

Un primar din județul Botoșani este în doliu. Mesaj de condoleanțe transmis de organizația PSD Botoșani

3 thoughts on “Lipsă crasă de educaţie! Gestul scandalos unor tineri din Botoşani pentru care vor scoate bani buni din buzunare

  1. atentie deosebita la noile statui amplasate sa nu fie murdarite de invizi fara creier trebuie amplasate camere urgent daca nu sunt !

  2. Amenda nu este o pedeapsă potrivită. Aceasta trebuie înlocuită cu muncă în folosul comunităţii, dar nu la bibliotecă, muzeu ci la măturat. Fiecare contravenient acolo unde îl doare cel mai tare. Să îl vadă toată lumea şi să fie făcut de râs. În plus, supravegheat de un poliţist de penitenciar în uniformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *