Doi tineri din Botoșani, care își făceau o țigară artizanală din canabis, au fost prinși de un polițist aflat în timpul liber

Doi tineri din Botoșani, care își făceau o țigară artizanală din canabis, au fost prinși de un polițist aflat în timpul liber. Tinerii au fost văzuți, joi seară, de un polițist din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică, aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Botoșani. Ei își confecționau o țigaretă artizanală, dintr-o substanță vegetală asemănătoare canabisului.

„În momentul în care aceștia au fost interceptați de polițist, au încercat să se sustragă, însă au fost urmăriți și prinși cu ajutorul echipajului de poliție solicitat în sprijin. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, un grinder, o țigaretă artizanală și o folie în care se afla o substanță vegetală, cu miros specific canabisului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, cercetările fiind preluate de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate, sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept.

Botoșăneanul beat criță, care a dat cu mașina peste o fată de 16 ani, a fost reținut de polițiști

One thought on “Doi tineri din Botoșani, care își făceau o țigară artizanală din canabis, au fost prinși de un polițist aflat în timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *