Botoșăneanul beat criță, care a dat cu mașina peste o fată de 16 ani, a fost reținut de polițiști

Botoșăneanul beat criță, care a dat cu mașina peste o fată de 16 ani, a fost reținut de polițiști, joi, pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din comuna Tudora, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Potrivit anchetatorilor, la data de 3 ianuarie a.c., în timp ce se deplasa pe drumul public, din localitatea Tudora, ar fi acroșat o bicicletă condusă de o minoră, de 16 ani, care se deplasa, pe marginea părții carosabile, pe aceeași direcție de mers. Ulterior, bărbatul și-a continuat deplasarea, iar în scurt timp, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, minora a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *