Accident într-o comună din Botoșani! O fată de 16 ani a fost lovită de o mașină condusă de un șofer aproape de comă alcoolică

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, într-o comună din județul Botoșani. O fată de 16 ani a fost rănită și transportată la spital. Nenorocirea s-a produs pe raza localității Tudora. Bărbatul de 43 de ani, din localitate, circula cu un autoturism VW, iar la un moment dat, a dat cu mașina peste o fată de 16 ani, care circula pe o bicicletă, pe marginea drumului.

Ulterior, șoferul și-a continuat drumul, dar a pierdut din nou controlul volanului și a ajuns direct într-un cap de pod. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, acesta avea o alcoolemie de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului”, ne-a precizat Nenișcu.

Tragedie la Botoșani! Un bărbat a fost găsit mort în casă. Nu s-a mai putut face nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *