Pensii amețitoare obținute de foști magistrați din Botoșani. Top cinci pensii speciale în județ

Pensii colosale obținute de foști magistrați din Botoșani. Cea mai mare pensie specială plătită de stat în județul Botoșani unui magistrat care și-a încheiat cariera se ridică la nu mai puțin de 43.680 lei.

A doua cea mai mare pensie încasată de un fost magistrat este 31.095 lei iar a treia pensie specială ca mărime la nivelul județului Botoșani este de 27.824 lei. În top cinci cele mai substanțiale pensii speciale se mai află  și cea a unui fost magistrat care primește 27.429 lei după care unul cu 26.809 lei.

Potrivit datelor obținute de BotosaniNews de la Casa Județeană de Pensii Botoșani, la nivelul județului sunt 71 de judecători și procurori care primesc pensii de serviciu civile.

Pensia medie a magistraților va continua să crească, cu aproximativ 3.000 de lei, de la 1 ianuarie 2024, după majorarea de 13%.

În ceea ce privește cea mai mare pensie la nivelul județului Botoșani din sistemul public de asigurări sociale, aceasta se ridică la 25.565 lei și este primită de o fostă femeie de afaceri din municipiul Botoșani.

Criza medicilor de familie se adâncește la Botoșani. Încă doi medici au părăsit sistemul

 

2 thoughts on “Pensii amețitoare obținute de foști magistrați din Botoșani. Top cinci pensii speciale în județ

  1. Măi Botoșaninews.ro, pensia femeii de afaceri precis este pe CONTRIBUTIVITATE și poate să fie până la cer dacă a contribuit. Necazul este dincolo, la nesimțiții care primesc fără să fi contribuit, deci în afara legii, sau cum bine trebuie spus, HOȚIE.

  2. Daca nimeni nu va face nimic pentru eliminarea acestor aberatii vom ajunge in curand sa muncim ca sclavii pe plantatie sa le asiguram stapanilor un trai de huzur!Alternativa deocamdata este sa parasim toti aceasta tara si sa-i lasam sa-si plateasca singuri pensiile speciale…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *