Post scos la concurs de o direcție din subordinea Primăriei Botoșani. Ce caută să angajeze!

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează ȋn data de 25 ianuarie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de tehnician veterinar.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție de tehnician veterinar din cadrul Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau certificat de absolvire cursuri cu profil veterinar, permis de conducere categoria B, fara vechime în muncă.

Dosarele de concurs se depun până pe 16 ianuarie la sediul Direcției Servicii Publice – Botoșani situat pe Pietonalul Transilvaniei nr.2 (Piața centrală – Hala de carne la etaj). Proba scrisă are loc pe 25 ianuarie, iar interviul pe 30 ianuarie.

O mare firmă de construcții din Botoșani a cerut insolvența. Avea peste 50 de angajați. A restaurat un important monument istoric

One thought on “Post scos la concurs de o direcție din subordinea Primăriei Botoșani. Ce caută să angajeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *