Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Un șofer beat a intrat în coliziune cu un alt autoturism

foto arhiva

Accident cu pagube materiale pe o stradă din municipiul Botoșani. Miercuri, 3 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au identificat, pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Botoșani, un autoturism, condus de un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate, care prezenta avarii la partea din față a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul, că acesta, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers, în fața sa, rezultând doar pagube materiale.

”Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Aproape 400 kilograme de pește, găsite în portbagajul unei mașini din Botoșani. Întreaga cantitate, confiscată și distrusă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *