Caz șocant, în miez de noapte, la Botoșani! O femeie amenința că se sinucide chiar în fața copiilor săi

Un caz șocant a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Botoșani. O femeie, care locuiește cu copiii săi, într-un bloc de pe strada Octav Băncilă, a amenințat că se sinucide chiar sub ochii fetițelor sale.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgență. La apartamentul menționat, a deschis ușa o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, aflată în stare de agitație și sub influența băuturilor alcoolice, care afirma că nu mai vrea să trăiască.

Jandarmii au discutat cu femeia și au reușit, cu tact, după o perioadă de timp, să o calmeze, după care aceasta a fost preluată de o ambulanță, fiind consultată la Unitatea de Primire a Urgențelor și internată ulterior pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati.

Cele două fiice ale femeii, în vârstă de 12 ani, respectiv 2 ani, au rămas în grija unei mătuși, care le-a preluat și la care au rămas peste noapte.

„Recomandăm cetățenilor să solicite imediat sprijinul autorităților competente prin apel la numărul unic de urgență 112, în situații similare sau în cazul în care sesizează producerea unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională, pentru ca intervenția forțelor de ordine să aibă loc în cel mai scurt timp și măsurile luate să aibă o finalitate pozitivă”, precizează jandarmii.

Tortul țăranului român, o rețetă veche de sute de ani, care încă se păstrează la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *