FOTO & VIDEO Accident la marginea municipiului Botoșani. Două mașini s-au ciocnit violent

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc vineri dimineață, la marginea municipiului Botoșani, pe drumul european E58. Accidentul a avut loc în pădurea de la Zăiceşti.

Una dintre maşini s-a răsturnat pe cupolă, în rigola betonată de la marginea drumului. Din accident au rezultat două victime, rănite, care au fost preluate de echipajele medicale ajunse la faţa locului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și poliție.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că cele trei persoane aflate în mașinile implicate în eveniment erau ieșite din interior. Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 75 ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns și pasagerul din cea de-a doua mașină”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Al doilea accident de pe E58 din cursul dimineţii de vineri

O maşină s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe drumul european E58. Este vorba de o autoutilitară de la o firmă de curierat rapid din Botoşani, care s-a răsturnat pe partea carosabilă a drumului E58, pe raza comunei Copălău.

Maşina a intrat în balans, iar şoferul nu a mai putut-o controla, aceasta răsturnându-se pe partea stângă. Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *