Tânăra care a copilărit într-un sat din Botoșani, iar acum apare pe paginile marilor reviste din România. „Bunicul meu mergea mereu cu mine la colindat”

O tânără din Botoșani, care a copilărit într-un sat din județ, apare acum pe paginile marilor reviste din România. S-a căsătorit cu un celebru prezentator de televiziune și om de afaceri și și-a construit o carieră strălucită în lumea modellingului, fiind printre modelele preferate de Cătălin Botezatu.

Este vorba despre Gabriela Prisacariu Otil, care își amintește și acum cu drag de copilăria petrecută în comuna Tudora.

În ajun de Crăciun, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu bunicul său din Tudora, care mergea mereu cu ea la colindat când era mică.

„Cea mai frumoasă copilărie am avut! Bunicul meu mergea mereu cu mine la colindat pe uliță”, a scris Gabriela, care și-ar fi dorit ca fiul său să își cunoască străbunicul.

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 31 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei. Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm. Aceasta a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *