FOTO Monden! Tânăra dintr-o comună din Botoșani, căsătorită cu un cunoscut prezentator din România. Gabriela a devenit cunoscută la Supermodels by Cătălin Botezatu

Botoșăneanca Gabriela Prisăcariu a ajuns la o vârstă frumoasă de 28 de ani și în doar o lună urmează să devină mamă. Frumoasa șatenă este câștigătoarea concursului Supermodels by Cătălin Botezatu din anul 2015. Cariera acesteia a evoluat enorm din acel an și, până de curând, aceasta preda la Kids Academy.

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei. Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm. Aceasta a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

Cei doi au rămas în continuare prieteni, drept urmare că aceasta încă predă la Kids Academy unde Cătălin Botezatu este acționar. Gabriela Prisăcariu are înălțimea de 1.76 m., iar măsurile ei o duc spre perfecțiune cu toate că nu respectă în totalitate dimensiune standard de 90-60-90.

Înainte de sarcină avea un trup parca sculptat și mereu știa să își scoată în evidență atuurile fizice. Fiind  moldoveancă, fară dar și poate aceasta se pricepe la bucătărie și nu trece pe acolo doar pentru a-și face o cafea.

Recent, Gabriela le-a mărturisit fanilor ei câte kilograme a luat în plus din cauza sarcinii. Cu toate că a mâncat sănătos aceasta a ajuns să pună 20 de kilograme până în acest punct.

Soția lui Dani Oțil a spus că nutriționistul cu care se consultă i-a recomandat să mănânce tot ce-și dorește, dar singura problemă pe care a întâmpinat-o șatena a fost că nu a mai avut voie să facă sport.

„Fericită și cu 20 de kilograme în plus”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul unor imagini postate pe Instagram.

Potrivit fostului model, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un bebeluș.

Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Sursa:bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *