„N-am nevoie de scheme tactice, pe el îl vreau”. Asta da surpriză! Cu cine negociază Iftime pentru a prelua FC Botoșani

Foto: Sport Pictures

După prima victorie a sezonului pentru FC Botoșani, Iftime renunță la antrenorii care au adus-o.

Andrei Patache și Mihai Ciobanu vor face pasul în spate. Iftime are alte planuri pentru 2024, în tentativa de a-i scăpa miraculos pe moldoveni de la retrogradare. Îl vrea pe Vasile Miriuță antrenor. Fostul tehnician de la Dinamo și CFR Cluj e liber de aproape o lună.

S-a despărțit de Chindia, pe care a antrenat-o timp de 3 luni în liga secundă, fără rezultate spectaculoase. Înainte, Miriuță a lucrat tot în B, la Minaur Baia Mare.

Iftime explică decizia și spune că vrea un motivator care să ajute echipa să iasă din starea psihică în care se află. „Am nevoie de antrenor, un român aș vrea. Da, Miriuță e aproape de noi. Am nevoie de un motivator, nu de scheme tactice, echipa e căzută”, a dezvăluit Iftime pentru iamsport.

Florescu: „Cine mai face așa ceva în România?”

Eduard Florescu, omul meciului în victoria de vineri cu Oțelul (2-0), a vorbit la finalul jocului despre conflictul existent în cadrul grupului. Florescu i-a numit „lași” pe jucătorii care au refuzat să joace la Galați. Mijlocașul a evidențiat și gestul conducerii, care a plătit salariile restante în ciuda rezultatelor teribile, potrivit playsport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *