Post scos la concurs de Penitenciarul Botoșani. Vezi condițiile!

Penitenciarul Botoșani face angajări în această perioadă. Administrația Națională a Penitenciarelor a scos la concurs mai multe posturi, printre care și un post de ofițer psiholog la unitatea de detenție din Botoșani. Dosarele se depun până pe 16 ianuarie 2023.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, în specializarea „Psihologie” sau asimilate; atestat de liberă practică obţinut în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale minimum psiholog practicant sau psihologie clinică sau consiliere psihologică sau psihoterapie – treapta de specializare minimum psiholog practicant – pentru candidaţii cu studii de psihologie sau asimilate.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 18 posturi vacante de execuție (ofițer) din cadrul sectorului reintegrare socială, din unităţile penitenciare.

FOTO Accident grav produs de un șofer din Botoșani, băut la volan! Doi adolescenți au fost izbiți pe trecerea de pietoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *