FOTO Accident grav produs de un șofer din Botoșani, băut la volan! Doi adolescenți au fost izbiți pe trecerea de pietoni

Un accident grav produs de un șofer de 28 de ani, din județul Botoșani, care a urcat băut la volan, a avut loc joi seară, pe bulevardul principal din municipiul Suceava.

Potrivit polițiștilor, botoșăneanul 28 de ani din comuna Vaculesti, județul Botoșani a condus autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava din direcția Centru către zona Areni și a acroșat pe doi tineri (o fată de 16 ani și un băiat de 17 ani) angajați în traversarea regulamentară pe marcajul pietonal a unei treceri de pietoni din zona Policlinicii.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 16 ani și vătămarea ușoară a tânărului de 17 ani. Cei doi au fost transportați la Spitalulul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea șoferul a fost testat și cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto a fost și el condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, urmând a fi dispuse măsuri procedurale si procesuale sub coordonarea unității de parchet competente”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Foto: Facebook/ Bucovineanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *