Comunicat de Presă: Întâlnire de Consultare în vederea realizării analizei SWOT folosită în elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru perioada 2023-2027 pentru GAL Codrii de Aramă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asociația Grupul de Acțiune locală (GAL) Codrii de Aramă a lansat proiectul SPRIJIN PREGĂTITOR PENTRU ELABORAREA STRATEGIEI DE DEZVOLATARE LOCALĂ PENTRU TERITORIUL GAL CODRII DE ARAMĂ”.

 

Proiectul este finanțat prin PNDR 2023-2027, Măsura 19- LEADER,

Sub-măsura 19.1- Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală.

 

Obiectivul general al proiectului: Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru perioada 2023-2027 pentru GAL Codrii de Aramă.

Obiectivul specific– derularea unui proces de consultare și animare realizat la nivel local cu implicarea în mod activ a actorilor locali și organizațiilor din teritoriu. În acest fel, se vor analiza atât nevoile și oportunitățile de dezvoltare, cât și mecanismul de implicare active a populației în dezvoltarea zonei.

 

Implementarea proiectului „SPRIJIN PREGĂTITOR PENTRU ELABORAREA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE LOCALĂ PENTRU TERITORIUL GAL CODRII DE ARAMĂ” vizează creșterea capacității de colaborare la nivel teritorial ceea ce va oferi actorilor locali și reprezentanților din diferite domenii de activitate posibilitatea de a lucra împreună și de a interacționa în favoarea dezvoltării comunității din teritoriul GAL Codrii de Aramă.

 

Activitățile de animare/informare/consultare se vor desfășura în perioada 18.10.2023-25.10.2023 în cele 12 localități din teritoriul GAL Codrii de Aramă, respectiv: Comuna Brăești, Orașul Bucecea, Comuna Corlăteni, Comuna Dimăcheni, Comuna Leorda, Comuna Mihai Eminescu, Comuna Nicșeni, Comuna Roma, Comuna Știubieni, Comuna Văculești, Comuna Vorniceni, Comuna Ungureni.

 

Organizarea acestor activități au ca scop consultarea populației din teritoriul GAL Codrii de Aramă cu privire la direcțiile de finanțare spre care vor fi orientate fondurile europene alocate în cadrul SDL GAL Codrii de Aramă pentru perioada 2023-2027.

 

Valoarea totală a proiectului:  23.441,62 euro, fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 368,15 euro, valoarea totală este de 23.809,77 euro, ajutor financiar nerambursabil în suma de 23.441,62 euro.

 

Data începerii proiectului: 29.09.2023

Data finalizării proiectului: 28.12.2023

 

Datele de contact ale beneficiarului:

 

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Codrii de Aramă

Adresa: Sat Ipotești, Comuna Mihai Eminescu, Județul Botoșani, cod poștal 717253

Adresa de email: [email protected]

 

Pentru mai multe detalii despre activitățile Asociației Grupul de Acțiune Locală (GAL) Codrii de Aramă, puteți accesa site-ul www.codriidearama.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *